Illusztráció webdesign készítésére

Segítség WordPress weboldaladhoz!

Weboldalak készítése, félkész honlapok befejezése és régi honlapok megújítása, modernizálása

Tudtad, hogy Virtuális asszisztensként nem csak az adminisztrációban lehetünk a segítségedre?

A weboldalak ma már alapvető fontosságúak az online jelenlét és az üzleti siker szempontjából. Az ügyfelek és a látogatók első benyomása gyakran az interneten keresztül történik, és egy jól felépített weboldal segíthet kitűnni a versenytársak közül.

Ebben segítünk mi neked:

 • hogyha még nincs honlapod örömmel elkészítjük vállalkozásod WordPress alapú weboldalát;
 • vagy ha már van egy félkész WP weboldalad, de kellene valaki, aki befejezi, akkor is jó helyen jársz;
 • éppen úgy, mint ahogy a meglévő, de régi honlap megújítását, modernizálását is szívesen vállaljuk, hogy egy modern weboldallal tegyél jó benyomást ügyfeleidre.
Illusztráció weboldal megújítására

Weboldal készítés WordPress segítségével

Miért WordPress?

A WordPress egy népszerű és hatékony tartalomkezelő rendszer, amely lehetővé teszi egyszerű és rugalmas weboldalak létrehozását. SEO-barát jellege miatt a WordPress ideális választás olyan weboldalakhoz, amelyek ki szeretnének emelkedni a keresőmotorok találatai közül.

Illusztráció új WordPress weboldal készítésére

Hogyan segítünk?

 • Domain és webtárhely kiválasztása és megvásárlása: Segítünk megtalálni a megfelelő domain nevet, valamint ajánlunk webtárhely szolgáltatókat, amelyek biztonságos és gyors hostinget kínálnak, továbbá segítünk ezek megvásárlásának lebonyolításában is.
 • Sablon kiválasztása, valamint tartalommal feltöltése: Az előzetes egyeztetéseket követően kiválasztjuk és testre szabjuk a vállalkozás stílusának megfelelő sablont, melyet feltöltünk a vállalkozásoddal kapcsolatos tartalommal, információkkal és fotókkal.
 • Tesztelés és Hibajavítás: Ellenőrizzük az oldalt különböző eszközökön és böngészőkben, és javítjuk az esetleges hibákat.
 • SEO optimalizálás: elvégezzük az alap SEO beállításokat a honlapon

Félkész honlapok befejezése

Miért befejezés?

Sok vállalkozásnak van már egy elkezdett weboldala, amelyet idő vagy erőforrás hiánya miatt nem fejeztek be. Ebben is segíthetünk neked.

Hogyan segítünk?

 • Hiányzó elemek és blokkok pótlása: Befejezzük az oldalak építését, pótoljuk az elmaradt beállításokat, hivatkozásokat
 • Hiányzó tartalom feltöltése: Pótoljuk és teljessé tesszük a félkész honlap tartalmát (szövegek, képek és egyéb tartalmak), így az teljeskörű és informatív lesz.
 • Tesztelés és hibajavítás: Ellenőrizzük az oldalt különböző eszközökön és böngészőkben, és javítjuk az esetleges hibákat.
 • SEO beállítások: Elvégezzük az oldal alap keresőoptimalizálási beállításait.

 

Illusztráció félkész honlap befejetésére

Régi honlapok megújítása

Miért megújítás?

Az idő múlásával a régi weboldalak elavultak lehetnek, és nem felelnek meg a mai elvárásoknak. Az ilyen honlapok frissítése kulcsfontosságú.

Hogyan segítünk?

 • Frissítések elvégzése: Frissítjük a meglévő bővítményeket, eltávolítjuk a felesleges pluginokat, és telepítjük az újakat, amik szükségesek a weboldalad megfelelő működéséhez.
 • Design és kinézet frissítése: Modernizáljuk az oldal designját és kinézetét, hogy vonzóbbá és használhatóbbá tegyük.
 • Tartalom felülvizsgálata: Ellenőrizzük a régi tartalmakat, eltávolítjuk azokat, amelyek már nem relevánsak, frissítjük a meglévőket, és feltöltjük az új tartalmakat, cikkeket, fotókat.
 • SEO optimalizálás: A régi weboldalaknál is elvégezzük az alap SEO beállításokat, hogy versenyképesek maradjanak a keresőmotorok találataiban.

Ne hagyd, hogy az elavult vagy befejezetlen weboldalad hátráltassa üzleti sikereidet. Válaszd szolgáltatásainkat, és segítünk neked egy hatékony új weboldal készítésében, a félkész projekted befejezésében, éppen úgy, mint régi honlapod megújításában.

Vezesd vállalkozásod a digitális siker felé!