Webshop a virtuális áruház

Elérhető webáruház

Saját webshopot szeretnél? Segítek megvalósítani!

Már nincs szükség arra, hogy bérelj egyet, hiszen megfizethető áron saját e-shopod lehet.

A webáruház egy olyan weblap, ami szolgáltatásokat vagy termékeket értékesít, ahol egy virtuális kosárba pakoljuk bele a megvásárolni kívánt termékeket. A webshop non-stop üzemel, akkor is dolgozik, amikor te alszol, ezáltal növeli a bevételeidet.

Az internetnek köszönhetően ez egy hatalmas lehetőség a kereskedők számára, hiszen olyan vásárlókat is elérnek az online térben, akiket amúgy nem tudnának.

Mire számíthatsz?

WooCommerce webshopot készítek, ami számodra is tökéletes választás, ha egy hatékony és egyszerű webáruházra vágysz.

A WooCommerce a WordPressnek egy olyan bővítménye, aminek a segítségével a létrehozott weboldaladon egy webshopot tudunk neked varázsolni. Tehát lesz egy WordPress weblapod, és azon belül egy szuper webshopod. A WooCommerce előnyei, hogy rugalmas és testreszabható, ingyenes és nyílt forráskódú, valamint rengeteg bővítmény és téma elérhető hozzá.

Mennyibe kerül egy webshop?

A webshopkészítés ára mindig egyéni, megrendeléstől függő, hiszen abból kalkulálódik, kinek mire van szüksége. Egy egyszerűbb shop esetében 250-300.000 Ft körüli ár várható, mely magába foglalja a honlap kialakításán kívül a webáruház létrehozását, testreszabását, a termékkategóriák kialakítását, a termékek feltöltését (max. 15 darab), az alap fizetési és szállítási módok beállítását, az e-mail értesítések testreszabását. A weblap készítéshez kapcsolódó költségeket itt tudod megnézni.

Ha úgy érzed, hogy ideje nekikezdeni az új webshopod kialakításának, ne habozz, írj nekem, és egyeztessük a részleteket, beszéljük át, mit szeretnél, milyen kérdéseid, kéréseid vannak.

Vágjunk bele együtt!