Weboldalad Neked is lehet könnyedén

Mire lesz szükség?

Ahhoz, hogy egy szuper weblapot tudjak neked készíteni, elengedhetetlen a közös munka. Először közösen átbeszéljük mik az elképzeléseid, te mire gondoltál, mi az, ami tetszik, egyeztetjük, hogy milyen oldalakra, részekre, funkciókra van szükség, hogy az megfeleljen a vállalkozásodnak. Ezt követően a korábban egyeztetettek alapján elkészítem a weboldalad design tervét, miközben te megküldöd a logód, a szükséges szöveges tartalmakat és média elemeket. Természetesen, ha valami nem áll rendelkezésedre (nincs időd megírni a szövegeket, nincsenek megfelelő fotók, stb.) - egyeztetés után elkészítem, beszerzem őket.

Milyen weboldalra számíthatsz?

WordPress alapú honlapokat készítek, mely egy népszerű és sokoldalú tartalomkezelő rendszer. Előnyei, hogy rugalmas, egyénre szabható, mobilbarát és reszponzív. Rengeteg bővítmény és téma készül a rendszerhez, ezért folyamatosan lehet fejleszteni, alakítani a későbbiekben is a már meglévő weboldalt, vagy bármikor egy teljesen új honlapot készíteni. Sőt, ami szintén fontos lehet számodra, hogy felhasználóbarát is, így akár te is könnyen és gyorsan kezelheted weboldalad, tölthetsz fel tartalmakat, elvégezheted a frissítéseket. Persze, ha nem akarsz ezzel foglalkozni, engem is megbízhatsz.

Mennyibe kerül egy honlap?

A weboldalkészítés ára mindig egyéni, megrendeléstől függő, hiszen abból kalkulálódik, kinek mire van szüksége. Egy egyszerűbb honlap esetében 130-200.000 Ft körüli ár várható, de ez függ attól, hány oldalas honlapot szeretnél, milyen személyes igényeid vannak, milyen funkciókra lesz szükség, stb., valamint, hogy van-e már domained és tárhelyed, mivel ezek plusz költséget jelentenek – de természetesen segítek ezekben is.

Milyen költségek várhatóak?

A weboldalhoz szükséges egyedi domain név regisztrációja az egyik alapvető költség. A domain név a weboldal címe, például „www.zizza.hu”. A költség függ a domain nevének választásától és a regisztrációs időtartamtól. Általában évente kell megújítani.

A domain név kiválasztása a weboldal készítés első lépése. Milyen domain nevet válassz? Olyat, ami megjegyezhető, beszédes, egyedi és azonosíthatóvá teszi a honlapodat, ami hozzájárul a weboldalad sikeréhez.

Egyedi domainünk végződése a megszokott .hu mellett .com, .eu, .info, vagy akár .org is lehet.

Kb. 3-10.000 Ft + ÁFA közötti költség.

A webtárhely szolgáltatás biztosítja a weboldal helyét a szervereken, a weboldal fájljait, képeit és adatbázisait tárolja. A tárhely költségei változhatnak a lemezterület, a sávszélesség és egyéb szolgáltatások alapján. Általában évente kell megújítani.

Kb. 8-30.000 Ft + ÁFA közötti költség

Az SSL tanúsítvány egy biztonsági intézkedés, amely titkosított kapcsolatot biztosít a weboldal és a felhasználók között, megvédeni az érzékeny adatokat a hackerek ellen. Ez növeli a weboldal hitelességét és a keresőmotorok is előnyben részesítik a biztonságos oldalakat. A SSL tanúsítvány megléte fontos adataink és online üzleteink védelme szempontjából.

Általában évente kell megújítani, költségei szintén változóak, de a leggyakrabban igénybe vettek:

Kb. 0-15.000 Ft + ÁFA közötti költség

Tartalom létrehozása + SEO (keresőoptimalizálás) kezdeti munkálatok, beállítások, biztonsági beállítások, GDPR adatvédelmi tájékoztató, Impresszum létrehozása, tesztelések, frissítések a kész honlap átadása előtt.

A szöveges tartalmakat általában a megrendelő írja meg és biztosítja, de ha nincs saját tartalmad, segítek annak létrehozásában, felkutatásában és beszerzésében a honlapkészítés során. A vállalkozásod bemutatásához a képi illusztrációk is hozzátartoznak, érdemes jó minőségű, saját, életszerű képeket használni. Amennyiben nincs, ezeket Stock fotókkal (azaz legálisan megvásárolható képekkel, amik passzolnak a vállalkozásod tevékenységéhez) pótoljuk.

Egyedi ár alapján, 130.000 Ft-tól (A fizetés két részletben történik: első részlet szerződéskötéskor, második az átadáskor.)

Megújulás

Ha már van egy működő weboldalad, de úgy érzed ráférne a megújítás, jó lenne egy modernebb megjelenés, új színek, új külső, akkor is jó helyen jársz.

Szívesen újjávarázsolom meglévő honlapodat.

Keress meg és egyeztessünk, milyen változásokat szeretnél.

Ha úgy érzed, hogy ideje nekikezdeni az új weboldalad megvalósításának, ne habozz, írj nekem, és egyeztessük a részleteket, beszéljük át, mit szeretnél, milyen kérdéseid, kéréseid vannak.

Vágjunk bele együtt!