Legyen a Te weboldalad is

EGYEDI MODERN HATÉKONY PROFILBA VÁGÓ

woman

Valósítsuk meg az elképzelésed közösen

Akár most induló vállalkozásodnak szeretnél egy új weboldalt, akár régi honlapodnak szeretnél egy új, modernebb megjelenést, én segítek benne. De ha webshopot tervezel indítani, azt is szívesen kialakítom neked. Akár van már ötleted, akár rám bízod a design megtervezését, olyan honlapra számíthatsz, ami passzolni fog a vállalkozásod profiljához. Ez pedig nagyban hozzájárul, hogy elérd üzleti céljaidat, valamint, hogy ügyfeleid is elégedetten távozzanak az oldalad felkeresése után.

WEBLAP GONDOZÁS

quote1

Amikor el akarsz érni valamit, tartsd nyitva a szemed, koncentrálj, és légy biztos benne, hogy pontosan tudod, mi az, amit akarsz. Csukott szemmel senki nem találja el a célpontot.

Paulo Coelho

Miért jó, ha van weboldalad?

Biztos benned is felmerült a kérdés már, miért jó, ha van honlapod? A weboldal főként információt szolgáltat, amivel időt spórolhatsz meg magadnak és ügyfeleidnek is.

Bemutathatod termékeid vagy szolgáltatásod, információt nyújtasz vállalkozásodról

Olyan helyekről is kaphatsz megrendeléseket, amiket hagyományos úton nem érnél el

Könnyebben megtalálnak az ügyfelek

Érzelmeket kelt, kapcsolatot teremt és a vizualitás erejével hat

Segíti a munkád

Erősíti a márkád

Ismerj meg jobban

Varga Beáta vagyok, szabadúszó webdesigner. Mindig is szerettem a kreatív dolgokat, így találtam rá a Webdesign Suli tanfolyamára, ahol megtanultam a weboldalkészítés alapjait. Természetesen azóta is folyamatosan fejlesztem magam, hogy minél több tudással, minél jobb megoldásokkal tudjam megvalósítani az elképzeléseket, és minél jobb szolgáltatást tudjak nyújtani minden ügyfelemnek, így Neked is.

Elsősorban egyéni vállalkozóknak, kisvállalkozásoknak kínálok egyszerű, gyors, modern weboldalakat, webshopokat – hiszen a mai világban az online jelenlét már elengedhetetlen. Az elképzeléseik és elvárásaik alapján igyekszem a lehető legjobban a vállalkozás profiljára szabni a honlap megjelenését, funkcióit, hogy ezáltal ők is könnyebben elérjék saját célközönségüket.

WordPress alapú honlapokat készítek, mely egy népszerű és sokoldalú tartalomkezelő rendszer. Mivel rugalmas, egyénre szabható, mobilbarát és reszponzív, valamint felhasználóbarát, így te is könnyen és gyorsan kezelheted weboldalad a későbbiekben.

Természetesen a weboldal elkészítése után igény és megbízás esetén én is szívesen elvégzem a rendszeres frissítéseket, tartalomfelöltéseket, módosításokat.

Amennyiben saját webshopot szeretnél, annak sincs akadálya. A WooCommerce webáruház egy WordPress alapú honlapra könnyen létrehozható, és a kész webshopba a termékek felvitele sem nehéz, így te is tudod üzemeltetni és naprakészen tartani.

Már meglévő WordPress weboldalak megújítását, modernizálását, félkész oldalak befejezését is szívesen vállalom, az oldal megtekintése, előzetes egyeztetés és igényfelmérés után.

Miért érdemes engem választanod?

Igényre szabás

Az oldalad megjelenése és funkciói a te igényeid szerint kerülnek kialakításra.

Kapcsolattartás

Folyamatosan tartom veled a kapcsolatot a munkavégzés alatt.

Határidő betartása

Biztos lehetsz benne, hogy a vállalt határidőre elkészül a weboldalad.

Elégedettség

Tetszeni fog a végeredmény, hiszen a te elképzeléseid szerint készítem el a designt.

Feltöltések

Ha nincs időd foglalkozni a folyamatos tartalomfrissítéssel, azt is rám bízhatod.

Karbantartás

Ha nincs időd a rendszeres karbantartásokra, frissítések elvégzésére, azzal is megbízhatsz.

care

Munkáim

Minden projekten úgy dolgozom, mintha saját magamnak készíteném.

Lehet, hogy a tiéd lesz a következő?

StoneWare

A StoneWare egy családi vállalkozás, mely 10 éve foglalkozik kőedények, virágládák, amfórák és egyéb kiegészítők készítésével. Korábban csak egy félkész weboldaluk volt, így annak átalakításával és befejezésével bíztak meg, mely magába foglalja az általuk gyártott termékeket bemutató webshopot is, hogy ügyfeleik online is rendelni tudjanak a jövőben.  

A közös munkát így jellemezték: „Hálásan köszönjük, szuper minőségi munkát kaptunk, kedvező áron.”

Vedd fel velem a kapcsolatot és dolgozzunk együtt!